You are here

Project Ingenieur Civil Works (M/V)

Project Ingenieur Civil Works (M/V)

Country: 
Belgium
Company: 
SECO Belgium - Head office

Uw taken :

U bent verantwoordelijk voor de technische opvolging van een gevarieerde portefeuille van bouwprojecten van burgerlijke bouwkunde.

Het opbouwen van een relatie met de klant op basis van vertrouwen en dialoog is een essentieel onderdeel van de rol van de ingenieur. Duidelijke en transparante communicatie is de sleutel tot het succesvol afronden van opdrachten en projecten.

U moet geïnteresseerd zijn in structuren en stabiliteitsberekeningen, technische installaties, metaal, energie en comfort, brandveiligheid, ... De technologie van gebouwen spreekt u aan.

U houdt zowel van innovatieve technieken als van de traditionele kunst van het bouwen, in het bijzonder apprecieert u het proactief beheer van uw klanten en hun projecten.

Uw profiel :

  • U hebt een Master diploma burgerlijk ingenieur bouwkunde of burgerlijk ingenieur- architect of equivalent
  • U hebt een relevante werkervaring in bouwkunde of civiel werken
  • U bent Nederlandstalige. Frans en Engels zijn een troef

 

 

SECO biedt u :

  • Een boeiende, gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf
  • Een uitgebreide technische opleiding in een dynamische en open werkomgeving;
  • Een grote autonomie in de organisatie van het eigen werk;
  • Een stabiele bedrijfsomgeving met goede verloning en extralegale voordelen;
  • Hoofdkantoor is in het centrum van Brussel gelegen en dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. SECO heeft ook een satellietkantoor in Gent.

Geïnteresseerd? 

Stuur uw CV en motivatiebrief naar Marina Goolaerts, Talent Acquisition Specialist via m.goolaerts@groupseco.com, waar uw dossier op volledig vertrouwelijke wijze zal behandeld worden.

De informatie die over u verzameld wordt, is bedoeld voor de afdeling HR van SECO om uw sollicitatie voor de bovenstaande functie te verwerken. De houdbaarheid van de gegevens is 6 maanden. U hebt recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van deze of de beperking van de verwerking.
U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens en u hebt het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door een e-mail te sturen naar 
jobs@seco.be
U hebt de mogelijkheid om een bezwaar in te dienen bij een controle instantie.