PARK 7 Onyx Building – Hermeslaan 9 - Diegem – Architect : Jaspers-Eyers Architects – Bouwheer : Immogra/SDGB NV - © Jaspers-Eyers Architects/Nanopixel
PARK 7 Onyx Building – Hermeslaan 9 - Diegem – Architect : Jaspers-Eyers Architects – Bouwheer : Immogra/SDGB NV - © Jaspers-Eyers Architects/Nanopixel

Nieuw en duurzaam hoofdkantoor

Duurzaam hoofdkantoor faciliteert het nieuwe werken
In Augustus 2022 betrekken we ons nieuw hoofdkantoor in Diegem. Dit nieuwe gebouw heeft een E-peil van 45 en is zowel BREEAM- alsook WELL-gecertifieerd en laat ons toe om ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot verder te verlagen.

Het treinstation van Diegem bevindt zich op 20 minuten wandelafstand. Er komt een directe tramverbinding naar het centrum van Brussel en nieuwe fietspaden worden volop in de kantooromgeving aangelegd. Zo zijn de werken voor de aanleg van de F3 fietsostrade in Diegem en Zaventem reeds gestart. Ook de ring van Brussel is vlakbij. We voorzien de nodige laadpalen voor auto’s en fietsen om tegen 2026 de shift te maken naar een volledig elektrische vloot. Kortom, het nieuwe kantoor biedt onze medewerkers en klanten verschillende mobiliteitsopties om ons te bereiken en te bezoeken.

Dankzij de laatste nieuwe technologie kunnen onze mensen volledig hybride werken: van thuis, op kantoor of in een satellietkantoor. Werknemers hebben geen vaste plek, maar nemen hun activiteit als uitgangspunt bij het kiezen van hun werkplek. Het kantoor is opgedeeld in vergaderruimtes, creatieve brainstormruimtes, plekken voor sociaal contact en stilteruimtes voor activiteiten die veel concentratie en focus vragen. Met deze inrichting bevorderen we de samenwerking tussen onze medewerkers en creëren we een cultuur van connectie, inspiratie en autonomie. 
 

Duurzaamheidsrapport SECO Belgium