CAPITAINERIE DU PORT - Anvers
HAVENHUIS - Antwerpen. Architect : ZAHA HADID ARCHITECTS LTD , BUREAU BOUWTECHNIEK NV, ORIGIN ARCHITECTURE & ENGINEERING - Principal : HAVENBEDRIJF ANTWERPEN - ©HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

Real Estate – Openbare gebouwen

Zorgsector

Meer dan ooit staat zorg centraal in onze samenleving.

We zijn reeds 20 jaar in deze sector actief en volgen van nabij zijn technische evolutie, in Europa maar ook daarbuiten.

De Cleveland Clinic in de Verenigde Arabische Emiraten bevestigde dat onze kennis reële toegevoegde waarde brengt. Maar expertise en knowhow eroderen snel. Daarom investeren we permanent in onze medewerkers door hen op te leiden in de specifieke en voortdurend evoluerende technologieën van de gezondheidssector en door de beste mensen te rekruteren.

 

Scholen, zwembaden, sporthallen

Een optimale functionaliteit vereist dat nieuwe technologieën een antwoord bieden op de specifieke behoeften van de gebruikers met respect voor de algemene regels van veiligheid en toegankelijkheid.

SECO is de ideale partner om u te ondersteunen bij de bouw van schoolcomplexen en gebouwen met recreatieve functie.

Onze jarenlange ervaring onder andere met Scholen van Morgen (zowel bij bouw als tijdens exploitatie – NEN 2767 audits) vormt een garantie voor een goede uitvoering , waarbij rekening wordt gehouden met de planning, eigen aan een schoolorganisatie, alsook met de gewenste flexibiliteit en polyvalentie.

 

Paragraphs