Uitreiking van de eerste Frank Goes Prijs!

Een van de belangrijke pijlers van SECO is de stimulatie van technische en wetenschappelijke ontwikkelingen in de bouwsector.

Dit heeft met name geresulteerd in de oprichting van een technische raad die vele universiteitsprofessoren verenigt, het doceren van cursussen in universiteiten, het deelnemen aan normalisatiecommissies... en het uitreiken van de prijs Magnel en Verdeyen aan doctoraten met een hoge innovatieve en wetenschappelijke waarde en praktische toepasbaarheid.

De verdere uitwerking van deze pijler is altijd verdedigd en aangemoedigd door onze voormalige president, Frank Goes, die 2 jaar geleden veel te vroeg is overleden. Daarom heeft SECO ter ere van hem de Frank Goes-prijs in het leven geroepen, bedoeld om de excellentie van eindejaarsstudenten te bevorderen en het meest waardevolle eindwerk te belonen.

Het is met groot genoegen en ter nagedachtenis aan Frank Goes, dat SECO de eerste “Frank Goes Prijs” heeft uitgereikt aan Adrien PALM (Universiteit Luik) om de hoge wetenschappelijke kwaliteit van zijn eindwerk “Analyse dynamique de l’Arc Majeur sous l’effet de détachements de tourbillons de Von Karman” te belonen.

Van harte proficiat!

Andere nieuws